top of page

Werkwijze

Je bent waarschijnlijk hartstikke benieuwd hoe zo een boudoir experience in elkaar zit. Hieronder leg ik je stap voor stap uit hoe het werkt. Heb je toch nog ergens vragen over? Twijfel dan zeker niet om me een berichtje te sturen. Ik help je graag verder!

KENNISMAKINGSGESPREK

De eerste stap in je Self Love Journey of Boudoir Experience is het kennismakingsgesprek. Je komt langs voor een gezellige babbel waarin ik luister naar jouw verhaal. Wat je gevoel is over jezelf en je lichaam en wat je met deze boudoir experience graag zou bereiken. Een fotograaf vinden die matcht met je gevoel is bij dit soort fotografie enorm belangrijk. Daarom is het kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Ben je overtuigd om je shoot te boeken? Helemaal top! We nemen een kijkje in de fotostudio en je kan ook al eens rondsnuffelen in onze Boudoir Client Closet. We bespreken samen welk budget je wilt besteden en bekijken de prijslijsten zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook je outfit keuzes en je Hair&Make-up styling worden besproken zodat je met een gerust hart kan beginnen aftellen naar je Shoot Day. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je ook een voorbereidingsbrochure en een outfitbrochure mee om je op weg te helpen. Indien je verder weg woont of niet in de mogelijkheid bent om langs te komen kan het kennismakingsgesprek ook telefonisch. 

DSC_1264.jpg
DSC_1160.jpg

SHOOT DAY

The most important day! Jouw Shoot Day is aangebroken. Vandaag gaan we samen aan de slag om jouw Self Love Journey verder te zetten. Na een ongeveer een uurtje in de make-up stoel gaan we met zen tweetjes aan de slag. Jij en ik. Er is niemand die je nu kan storen of je kan raken. Ik leg je eerst enkele simpele basis principes uit en van daaruit gaan we rustig beginnen. Alle poses worden eerst door mij voorgedaan zodat je een visueel beeld hebt van welke pose ik juist bedoel. Hier en daar zal ik je corrigeren als er iets niet helemaal juist is. Het is mijn job om ervoor te zorgen dat jij helemaal goed op de foto staan dus poseer-stress is absoluut niet nodig. We nemen regelmatig even een pauze. De kans dat je de dag nadien met wat spierpijn en stijfheid opstaat is heel waarschijnlijk ;). Boudoir fotografie is "werkendag" zoals ze dat al wel eens zeggen. Na je shoot bespreken we nog even kort wat je ervan vond en hoe je jezelf voelt. Je zal met een voldaan gevoel naar huis terug keren. En dan kan het aftellen naar de Order&Reveal sessie beginnen. 

ORDER&REVEAL SESSIE

Max. 2 weken na je Shoot Day zal ik je terug uitnodigen in mijn studio om samen je foto's te bekijken. Een moment waarnaar  je hoogstwaarschijnlijk hard naar uitgekeken hebt. We zetten ons samen in de zetel en bekijken in een prachtige slide show naar de nieuwe confident JIJ. De confrontatie om jezelf op deze manier te zien kan soms voor emoties zorgen. Ook hierbij sta ik, samen met mijn zakdoekendoos, helemaal klaar om jou op te vangen. Na de slide show overlopen we alle opties voor de fotoproducten nog eens. Je kiest zelf welke foto's je wel en niet wilt. Geen zorgen, je krijgt rustig de tijd om te kiezen en we bekijken samen alle foto's 1 voor 1 nogmaals. Je fotoproducten worden samengesteld volledig op maat binnen jouw budget. De betaling van je fotoproducten kan je ter plaatse doen via Payconiq of Cash. Kies je liever voor een overschrijving? Geen probleem, ik geef je een factuur mee en zodra ik je betaling ontvangen heb begin ik het ontwerpen van jouw fotoproducten.

DSC_5694.jpg
116722782_297099811709951_7295916923032850321_o.jpg

FOTOPRODUCT AFHALING

Je fotoproducten zullen tussen de 4 en 6 weken na je Order&Reveal sessie klaar zijn. Aangezien de fotoproducten van zeer hoge kwaliteit zijn en het ontwerp voor je album volledig op maat word gedaan neemt dit iets meer tijd in beslag. But it's worth the wait!

Je kan kiezen om je fotoproducten te komen ophalen of te verzenden (hier word een extra kost voor aangerekend op je Order&Reveal sessie). Let op! Canvassen en wand decoratie word NIET verzonden dus dit dien je te komen afhalen en beschadiging te vermijden.

bottom of page