top of page

Investering Boudoir 

Een boudoir shoot is een life changing experience, dat staat vast. Jezelf van een hele nieuwe kant laten zien en je zelfvertrouwen een dikke boost geven. 

Boudoir is een  investering. Maar wel een eentje die zijn geld dubbel en dik waard is. Je mag dit niet vergelijken met een gewone fotoshoot, want een boudoir shoot is geheel anders. Het is iets wat de meeste vrouwen ook niet jaarlijks gaan doen, je zal dit hoogstwaarschijnlijk maar één maal tot enkele keren in je leven doen. Je geeft dagelijks geld uit aan dure kleding, schoenen of handtassen die na enkele jaren voor de vuilbak zijn. Of je gaat een weekje op vakantie waar je nadien enkel maar herinneringen aan hebt. Een boudoir shoot blijft voor eeuwig en altijd bij jou

Boudoir is for everyone!

Persoonlijk vind ik het zeer belangrijk dat een boudoir shoot voor iedereen toegankelijk is. Niet iedereen heeft hetzelfde budget, maar wel iedereen is welkom en verdiend het om zich empowered te voelen. Vandaar dat ik er ook voor gekozen heb om met 2 verschillende pakketten te werken. De Gold Godess en de Diamont Queen. Elk verschillend in budget maar beide even life changing. Fotoproducten zijn apart aan te kopen.

Hieronder lees je meer over de inhoud en verschillen.

Heb je toch nog specifieke vragen of wil je werken met een budgetplan? Neem dan contact op en ik help je met veel plezier verder.

DSC_0328.jpg
DSC_0398-2.jpg
DSC_1331.jpg
DSC_1146.jpg

Gold Godess

Sessie prijs

€125

Dit zit er allemaal inbegrepen in de sessie prijs

- Telefonisch  kennismakingsgesprek 

- Voorbereidingsbrochure

- +/- 1 uur durende fotoshoot

- Beperkt gebruik van de studio

- 2 outfitwissels

- Begeleiding doorheen het traject

- Toegang tot onze Boudoir Closet

- Professionele nabewerking van max.30 foto's

- Reveal & order sessie

- Fotoproduct verzending of afhaling 

- Een life changing experience

Ben jij al lang op zoek naar een shoot waarbij je enkele elegante, sensuele beelden van jezelf krijgt? Dan is de Gold Godess shoot helemaal jouw ding. Deze shoot is voornamelijk bedoeld voor vrouwen die al ervaring hebben met fotoshoots of boudoir shoots. Je word uiteraard nog aangestuurd door mij maar vanwege de kortere tijdsspanne en beperkter studiogebruik heb je geen uitgebreide begeleiding nodig.

Hou er rekening mee dat bij deze shoot niet alle fotoproducten beschikbaar zijn. Ideaal voor zij die een kort maar krachtige shoot willen.

Diamond Queen

Sessie prijs

€280

Dit zit er allemaal inbegrepen in de sessie prijs

- Persoonlijk kennismakingsgesprek 

- Voorbereidingsbrochure

- Professionele haar-& make-up styling

- +/- 2 uur durende fotoshoot

- Gebruik van de volledige studio

- 4-5 outfitwissels

- Volledige coaching en begeleiding doorheen het traject

- Toegang tot onze Boudoir Closet

- Professionele nabewerking van min. 50 foto's

- Reveal & order sessie

- Fotoproduct verzending of afhaling 

- Hapje & drankje

- Goodiebag

- Een life changing experience

Ben jij klaar om je Self love journey te starten? Dan is de Diamont Queen shoot perfect voor jou! Tijdens deze shoot word je van A tot Z begeleid en krijg je het volledige luxe pakket. Deze shoot is zeker aan te raden voor mijn Queens die op zoek zijn naar meer zelfliefde en de volledige life changing experience. Je wilt jezelf en je lichaam leren appreciëren en van een ander perspectief zien. Geen ervaring nodig want ik leg je alles stap voor stap en pose per pose uit.

Deze sessie prijzen dienen voldaan te worden voor de shoot begint. 

Fotoproducten zijn NIET inbegrepen bij de sessie prijs.

Voor alle klussen in huis

Fotoproducten

Uiteraard wil je na deze empowerende ervaring je fotoproducten ook meenemen. De fotoproducten dienen losstaand van de sessie prijs aangekocht te worden op jouw persoonlijke Reveal&Order sessie. Dit zal maximaal 2 weken na de Shoot dag zijn.

Je komt dan terug langs in de studio waar we jou prachtige foto's bekijken en dan samen de prijslijst overlopen zodat jij enkel naar huis gaat met de fotoproducten die je zelf wilt.

Onze fotoproducten zijn van de hoogste kwaliteit.

Budget plan

Ik hecht veel belang aan de toegankelijkheid van Boudoir shoots. Vandaar dat je ook kan kiezen om met een budgetplan te werken. Hierbij bekijken we samen wat jouw budget is en wat er mogelijk is binnen dit budget. De wachtlijst zorgt ervoor dat je al tijd hebt om te sparen voor je Sessie prijs. De betaling van je fotoproducten kan je dankzij het budgetplan spreiden tot wel 4 maanden vanaf een bedrag van €800. Na de volledige betaling ontvang jij je fotoproducten.

DSC_5314.jpg

Boek je vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vul hieronder de gegevens in om te starten met je Self Love Journey. Binnen 3 dagen neem ik contact met je op via mail om een kennismakingsgesprek in te plannen waarbij we een datum voor jou shoot vastleggen.

Let op, je shoot word pas geboekt op het kennismakingsgesprek, tot dan zijn er dus helemaal geen verplichtingen.

Yes, you did it!

bottom of page