top of page

Get to know me

 

Een Boudoir shoot boeken is 1 ding, maar de dag zelf voor een vreemde gaan poseren? Dat is wel heel zenuwslopend. Leer me daarom nu al wat beter kennen.

Hi there, nice to meet you! Ik ben Chloë, een midden twintiger met een enorme passie voor fotografie. De keuze voor iets met fotografie te doen zat er al van jongs af aan in. De keuze om met Boudoir te beginnen echter niet. Als kind vaker aan het rondhuppelen met een voetbal als een Barbiepop , een eeuwige wildebras tot grote ergernis van mijn moeder die wel wat geld aan pleisters en dokters is kwijt gespeeld. Later als enig meisje in de klas op de vakschool de richting Printmedia gestudeerd. En nu al iets meer als 5 jaar voltijds aan het werk als enige vrouwelijke drukker bij Moderna Printing, 1 van Benelux's grootste rotatiedrukkerijen. 

Als vrouw in een mannenwereld is het niet altijd gemakkelijk geweest. 

Dit, en nog enkele andere tegenslagen op relatievlak hebben me een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen gegeven. Ondanks dat ik van vriendinnen enkel complimenten kreeg zag ikzelf enkel mijn imperfecties. 

Tot ik iets meer als een jaartje geleden the love of my life tegenkwam. En hoe! Een modern sprookje eigenlijk.

Samen met ons tweetjes kochten we al snel een huisje, waar de vreugde nog groter werd door de onverwachte komst van onze allerliefste adoptiehond Lilly.

Al dit geluk op korte tijd heeft me doen inzien hoe hard ik mezelf en mijn geluk de afgelopen jaren verwaarloosd had. Not anymore!

Dagelijks krijg ik thuis de allerliefste complimenten en appreciatie die iedereen eigenlijk verdiend.

Deze appreciatie, dit geluk,dit zelfvertrouwen, dit gevoel wil ik jou ook kunnen geven. Want iedereen verdiend het om zichzelf goed te voelen. En daarom heb ik de keuze gemaakt om vol overgave voor Boudoir fotografie te gaan. 

bottom of page